Σύλληψη του φερόμενου ως αρχηγού της οργάνωσης “Κρυπτεία”

Στη σύλληψη του φερόμενου ως αρχηγού της οργάνωσης «Κρυπτεία» προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Ο φερόμενος ως αρχηγός, διέμενε στην Αθήνα μαζί με τη γυναίκα του, αντιμετωπίζει κατηγορίες για της απόπειρας εμπρησμού από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, βαριά σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή κατ’ εξακολούθηση, απειλή διάπραξης εγκλημάτων, δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοκατοχή. Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θέλουν να έχει περάσει χθες Πέμπτη 05/07/19, από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η οργάνωση είχε αναλάβει μεταξύ άλλων την ευθύνη και για τον εμπρησμό του καταυλισμού μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, στις 7 Ιουνίου 2018 αλλά και για τη  επίθεση που σημειώθηκε την Κυριακή στην κατάληψη του πρώην ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, το Μιχάλης Λώλης, αξιωματικός του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Όσοι δεν τον θυμάστε το Λώλης είναι το ίδιο που είχε φιληθεί με το σύντροφο του κάτω από το ιερό σύμβολο όλων των Ελλήνων. Αλλά εκεί δεν υπάρχει ρατσισμός…

Εμείς από αυτό το βήμα θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον άνθρωπο, όπως και σε όλους τους διωκόμενους αγωνιστές της ιδέας. Πιστεύουμε στο τεκμήριο της αθωότητας και θα βοηθήσουμε όπως και αν μας ζητηθεί για να αποδειχθεί αυτό. Επίτηδες δεν αναφέραμε κανένα προσωπικό στοιχείο του, ακόμα και αν έχουν διαρρεύσει σχεδόν παντού σκιαγραφώντας έτσι τον άνθρωπο, γιατί εμείς διαφωνούμε ριζικά με την ρουφιάνικη λογική των “μέσων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

two × 4 =