Σπουδαίο Επίτευγμα για την Εθνικιστική παράταξη ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανώνυμο αναγνώστη της σελίδας μας όπου επικοινώνησε μέσο του επίσημου email μας ([email protected]). Ενημερωθήκαμε πως στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές το ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ συγκέντρωσε εκατοντάδες ψήφους στην Ιατρική Σχολή! Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως ήρθε στα χέρια μας μαζί με την φωτογραφία. Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε αυτούς τους νέους ανθρώπους που μάχονται με τον τρόπο τους (έστω και αν διαφωνούμε).

ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ΝΙΚΗΣΕ!


Νίκησε τη μιζέρια και τα ψέματα, ξεφτίλισε μια ολόκληρη κομματοκρατία και έστειλε στο σπίτι του κάθε ασυνείδητο εντολοδόχο. Χθες στην Ιατρική Σχολή είδαμε σκυμμένα κεφάλια και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Είδαμε αξιολύπητους να αποχωρούν και να μας δικαιώνουν. Οι κομματικοί μηχανισμοί αποδείχθηκαν πολύ μικροί μπροστά στο μεγαλείο των Δρασιτών. Τα λεφτά τους φάνηκαν ασήμαντα μπροστά στην Δρασίτικη περηφάνια. Οι λασπολογίες τους μαύρισαν αυτούς και τα αφεντικά τους.

Η ιδέα του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ δεν φθείρεται, δεν αποθνήσκει. Παραμένει αναλλοίωτη στην εποχή των ξεπουλημένων και δείχνει τον σωστό τον δρόμο. Το μοναδικό κίνημα με συνεχή αύξηση των ποσοστών του. Η μοναδική αυτόνομη φωνή στην Αθήνα που εκφράζει κάθε ανυποχώρητο Ελληνα και περήφανο φοιτητή.

Ευχαριστούμε τους 348 ασυμβίβαστους φοιτητές που χάρισαν απλόχερα ψυχολογικά στα κομματικά επιτελεία και τους υποσχόμαστε πως θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή για το καλό της πατρίδας μας και των φοιτητών.

Σήμερα γιορτάζουν οι ηθικά ωραίοι, οι ρομαντικοί κι οι ανυπότακτοι. Σήμερα γιορτάζουν οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

five × two =