Μέλος της Εθνικιστικής ομάδας Viking διαβάζει για παιδιά νηπιαγωγίου

Όσοι ασχολούμαστε με την πολιτική επικαιρότητα, έχουμε παρατηρήσει τώρα τελευταία, μια αυξημένη επίθεση (μεταφορική και κυριολεκτική), σε ανήλικα παιδιά από την ΛΟΑΤΚΙΠ+ κοινότητα (βλέπε: Drag Queens θα Διαβάσουν Παραμύθια σε Παιδιά στην Πειραιώς). Αυτό βέβαια δεν είναι νέο φαινόμενο. Να θυμίσουμε ότι μια από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις, αριστερού παιδεραστή είναι ο πολυδιαφημισμένος από τα συστημικά μέσα “Φουκώ” ( Michel Foucault). Ο οποίος ήταν ένας από τους ‘διανοητές’, που το 1977 συνυπέγραψε μια αίτηση, για να αρθεί το όριο ηλικίας στην σεξουαλική συγκατάθεση. Δηλαδή ένας σαραντάρης, να μπορεί να πάει σε ένα εννιάχρονο με ένα κουτί γλυκά, και να είναι νόμιμο να προσπαθεί να το πείσει να τελέσουν μια παραφύσην πράξη. Αυτά υπέγραψε ο αριστερός Φουκώ, και ο Νταριτά (άλλο “σπουδαίο” όνομα της αριστεράς) μαζί με τους:  Louis Aragon, Jean-Paul Sartre, Louis Althusser, Roland Barthes, Simone de Beauvoir, Gilles Deleuze, Félix Guattari, Michel Leiris, Alain Robbe-Grillet, Philippe Sollers, Jacques Rancière, Jean-François Lyotard, Francis Ponge… αν ψάχνετε τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι παιδεραστές, μην ψάξετε πολύ… ήταν όλοι αριστεροί! Αυτά το 1977.

Σήμερα, τα πνευματικά τέκνα αυτών, και της σχολής της φρανκφούρτης (μια σχολή νεομαρξιστικής κριτικής θεωρίας, ψευτο-κοινωνιολογικής έρευνας, και παρά-φιλοσοφίας) πηγαίνουν σε ανήλικα παιδιά, και τους προπαγανδίζουν τις θέσεις τους, ανενόχλητοι από το αριστερό σύστημα.

Το ότι το Εθνικιστικό/Πατριωτικό μέτωπο, κοιμάται τον βαρούχιο ύπνο σε όλη αυτή την κατάσταση είναι γεγονός. Όμως κάποιοι, είναι ξύπνιοι και πολεμούν, υπέρ της λογικής!

Μια τέτοια περίπτωση είναι η ομάδα “Viking”, που εδράζεται στην Πολωνία. Η συγκεκριμένη ομάδα, έχει πολύ μεγάλη δραστηριότητα στο διεθνές κίνημα αφού εκτός από τις σχέσεις με όλη την Ευρώπη, έχει και με Ελληνικές Εθνικιστικές ομάδες (Προπάτρια, Εθνική Κοινωνική Δράση).

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της διεξαγωγής της “Εβδομάδας εθελοντικής ανάγνωσης” σε πόλη της Πολωνίας, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της ομάδας, ο Piotrek Sadowski, πήγε και διάβασε στα παιδιά, όχι κάποια γλυκανάλατα παραμύθια ισότητας. Αλλά μύθους της πατρίδας και της φυλής τους!

Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπουμε και μπορούμε να συγκρίνουμε. Έναν νέο, γυμνασμένο άντρα που μεταδίδει το πνεύμα και το ήθος αιώνων στην νέα γενιά… Ενώ στις άλλες, κάποιες κερατόμορφες καρικατούρες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι φυσιολογικ-ές/οι/κα.

Ο κ. Sadowski εκτός από ενεργός Εθνικιστής είναι και πρωταθλητής πρωταθλητής δυναμικής άρσης (power lifting).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

two × four =