Αλπικοποίηση ή Αφρο-ασιατικοποίηση;

Το μέλλον της Ευρώπης φαντάζει ζοφερό. Οι Εβραίοι που ελέγχουν σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις στη γηραιά ήπειρο, μέσω της μασονίας, επιβάλλουν με προσχεδιασμένο, οργανωμένο, συστηματικό τρόπο την φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης με ορδές Αφρο-ασιατών. Κάθε ελπίδα για ανύψωση του ανθρώπου καταβαραθρώνεται, με ένα παγκόσμιο, γραφειοκρατικά οργανωμένο σχέδιο που έχει σκοπό την εξάλειψη των λευκών και την επιβολή μιας πολυφυλετικής ασύνδετης καταναλωτικής μάζας στην Ευρώπη. Το φυλετικό πρόβλημα της Ευρώπης όμως είναι πολυδιάστατ

ο και έχει τις ρίζες της στην ιστορία. Στο πέρασμα των αιώνων, μια σταδιακή μείωση της ενεργητικότητας, του πολεμικού σθένους και της διάθεσης για επιβολή, αποτελεί παρατήρηση πολλών ιστορικών. Οι Ευρωπαίοι έχουν χάσει μέρος της ζωτικότητάς τους, χωρίς αυτό να οφείλεται αποκλειστικά στην ηδονιστική, υλιστική, καταναλωτική κοινωνία του σήμερα. Αυτή η έλλειψη ζωτικότητας στην πραγματικότητα διευκολύνει τα σχέδια της εξουσίας για την επιβολή της πολυφυλετικής κοινωνίας, εφόσον οι αντιδράσεις είναι πιο ήπιες ή λιγότερο αποτελεσματικές.

Η έλλειψη ζωτικότητας συνδέεται με την ιστορική αύξηση των Αλπικών στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Οι Αλπικοί εισήλθαν στην Ευρώπη κατά τη νεολιθική εποχή…
από τα ανατολικά. Η είσοδός τους και η μετακίνησή τους στο κέντρο της Ευρώπης ήταν μια σταδιακή, ειρηνική διαδικασία που διήρκεσε χιλιετίες. Η επέκτασή τους συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με αμείωτο ρυθμό, έχοντας φτάσει σε εμφανείς αριθμούς ακόμα και στη Σκανδιναβία, στη Βρετανία και στην Ισπανία. Η απώτερη καταγωγή τους είναι από την κεντρική Ασία, έχοντας κοινά γνωρίσματα με τους μογγολικούς τύπους. Η απώτερη συγγένεια κεντρικών μογγόλων και Αλπικών επιβεβαιώνεται από τα σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα των δύο φυλών. Οι Αλπικοί έχουν βραχυκεφαλία, ενδομορφική σωματοδομή, κοντά άκρα, ίσια μαλλιά και βαριά βλέφαρα. Τα σωματικά γνωρίσματα αυτά είναι πανομοιότυπα με αυτά των μογγόλων της κεντρικής Ασίας, πλην κάποιων γνωρισμάτων, όπως π.χ. η απώλεια του επικάνθου και της έντονης επιπεδότητας του προσώπου στους Αλπικούς. Στα ψυχικά γνωρίσματα, οι Αλπικοί είναι άτολμοι, φιλειρηνικοί, παθητικοί, εύστροφοι και συνετοί, που τους αρέσει η συστηματικότητα, γνωρίσματα που βρίσκουμε στερεοτυπικά στους περισσότερους μογγόλους. Οι Αλπικοί μπορεί να έχουν αποσπαστεί από τον ευρύτερο μογγολικό κλάδο εδώ και πολλές χιλιετίες, ωστόσο διατηρούν αρκετά σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα που δείχνουν την απώτερη καταγωγή τους.

Οι Αλπικοί θεωρούνται λευκοί από τον απλό κάτοικο της Ευρώπης. Μάλιστα, οι αριθμοί των Αλπικών είναι τόσο μεγάλοι στην Ευρώπη, που βλέπουμε συχνά την εικόνα μιας Αλπικής γυναίκας ως αρχέτυπο Ευρωπαίας ή σε εκκλήσεις για την διάσωση των Ευρωπαίων… Το πρόβλημα με τους Αλπικούς είναι τα ψυχικά τους γνωρίσματα. Παρά την ευστροφία τους, παρουσιάζουν τυπικά παθητική, δουλική και πε

ριορισμένων οριζόντων συμπεριφορά. Μπορεί να γίνουν ιδεαλιστές ή πνευματικοί άνθρωποι, όμως σπάνια θα γίνουν εξερευνητές, κατακτητές, ήρωες και άνδρες που θα σχηματοποιήσουν την ιστορία. Αν δείτε ιστορικές φυσιογνωμίες σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, σπάνια θα δείτε αμιγώς Αλπικό να είναι επιτυχημένος πολιτικός ή στρατιωτικός ηγέτης (σε μίξη με άλλους τύπους υπάρχουν πολλοί), αλλά θα δείτε πολλούς καθαρούς Αλπικούς να είναι συγγραφείς, φιλόσοφοι και επιστήμονες.

Μια Αλπικοποιημένη Ευρώπη θα έχει ωραιότατα βιβλία που θα περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις των ηρώων, όμως αυτοί που θα τα διαβάζουν δεν θα μπορούν να γίνουν ήρωες οι ίδιοι. Θα λένε τι ωραία να υπήρχαν πολεμιστές και προσωπικότητες που θα εμπνεύσουν, όμως κανείς δεν θα υπάρχει ανάμεσά τους να το κάνει και όλα θα βρίσκονται στη σφαίρα της θεωρίας. Οι Αλπικοί αφαιρούν την ψυχή της Ευρώπης. Εξαλείφουν την ενεργητικότητα, την θέληση για ζωή και δημιουργία, το πάθος για εξερεύνηση, τη λαχτάρα για κατάκτηση, την ζωτικότητα που κινεί τον τροχό της ιστορίας. Γεμάτη Αλπικούς, η Ευρώπη είναι αναμενόμενο να απολέσει κάθε δυναμισμό και να γίνει παρίας του πλανήτη. Όσο διατηρούνται κάποια εκ φύσεως πιο δυναμικά φυλετικά στοιχεία στα ανώτερα στρώματα, θα διατηρείται μια αίσθηση ισχύος στην Ευρώπη. Η ασταμάτητη επέκταση των Αλπικών αποσυνθέτει την ψυχή της Ευρώπης εκ των έσω. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν μετά από λίγες γενιές Ιρανικοί ή Αραβικοί εξουσιάζουν Αλπικούς στην Ευρώπη και όλοι θα αναρωτιούνται πώς άραγε οι λευκοί απώλεσαν τόσο γρήγορα την ηγετική τους θέση.

Οι Αλπικοί είναι συμπαθητικοί, φιλήσυχοι και χρήσιμοι. Μάλιστα, οι Αλπικές γυναίκες είναι νοστιμούλες, φιλήσυχες και υποχωρητικές, που θα μεγαλώσουν τα παιδιά και θα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού χωρίς αντιδράσεις. Ο χαρακτήρας τους αυτός είναι ιδιαίτερα επιθυμητός από τους άνδρες, ειδικά σε μια εποχή εξαλλοσύνης και “χειραφέτησης” των γυναικών, που τείνει να διαλύει τις οικογένειες. Φαίνεται μάλιστα ότι η σεξουαλική επιλογή είναι ο βασικότερος λόγος επέκτασης των Αλπικών, εφόσον οι Αλπικές είναι οι πιο επιθυμητές σύντροφοι.

Ο απλός Ευρωπαίος αδυνατεί να διακρίνει τους Αλπικούς από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, επειδή είναι και αυτός λευκός. Ο κίνδυνος της Αλπικοποίησης είναι μεγάλος γιατί δεν είναι άμεσα ορατός στον απλό άνθρωπο. Η οποιαδήποτε αλλαγή στον χαρακτήρα των Ευρωπαίων δεν γίνεται αντιληπτή λόγω της αργής φυλετικής μεταβολής ή αν χρειαστεί θα εφευρεθούν χίλιες δυο δικαιολογίες ότι δήθεν προκύπτει από περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Η εισροή λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία αποτελεί καθημερινό φαινόμενο στην Ευρώπη στις μέρες μας. Ένας ολόκληρος μηχανισμός, που κινούν ποταμοί σιωνιστικού χρήματος, έχει στηθεί για να φέρ

ει εκατομμύρια Αφρο-ασιατών στην Ευρώπη. Ο κίνδυνος εξαφάνισης των λευκών καθίσταται πλέον ορατός. Ένας σιωπηρός φυλετικός πόλεμος επικράτησης διεξάγεται στην Ευρώπη, ανάμεσα στους γηγενείς και στους αλλόφυλους. Οι υψηλότεροι αναπαραγωγικοί ρυθμοί δίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα επικράτησης στους αλλόφυλους. Η εξουσία κάνει τα πάντα ώστε οι αλλόφυλοι να συντηρούνται απομυζώντας τους γηγενείς. Ακόμη και παρασιτικά, άεργα αλλόφυλα στοιχεία επιβιώνουν και επεκτείνονται, την ώρα που οι γηγενείς αγωνίζονται σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες για να βγάλουν τον επιούσιο και να συντηρήσουν μια ολιγομελή οικογένεια.

Παράλληλα, ο κατακερματισμός των Ευρωπαϊκών κοινωνιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Διαφορετικές φυλές, με διαφορετικές συμπεριφορές, ήθη, κουλτούρες και θρησκείες, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που οδηγεί σε διαφωνίες, συγκρούσεις και γκετοποίηση. Μια χαοτική κατάσταση, με κλίμα ανασφάλειας και φόβου επικρατεί μέσα στην κοινωνία. Η εξουσία χρησιμοποιεί ακατάπαυστα τα ΜΜΕ για να κρύψει τα χαοτικά προβλήματα και να καθησυχάσει τους γηγενείς. Όμως, η εικόνα διάλυσης θα προχωρά, όσο αυξάνονται οι αλλόφυλοι. Η φύση είναι αμείλικτη.

Η φυλετική αλλοίωση με Αφρο-ασιάτες θα έχει επιπτώσεις και στην πνευματική σφαίρα. Είναι αναμενόμενο η επιστήμη να υποστεί ισχυρό πλήγμα, εφόσον οι νεοεισελθόντες στατιστικά δεν έχουν εκ φύσεως τις ίδιες πνευματικές δυνατότητες με τους Ευρωπαίους. Η διανόηση θα πέσει ακόμη πιο χαμηλά από εκεί που βρίσκεται σήμερα. Ο πολυφυλετισμός και ο κατακερματισμός οδηγούν αναπόφευκτα στον υλισμό και στον ατομικισμό, χωρίς να αφήνουν χώρο για την σκέψη. Χωρίς συνεκτικούς δεσμούς με τους γύρω σου, καταλήγεις να σκέφτεσαι εγωιστικά, με στόχο μόνο την επιβίωση. Μια ζωώδης κατάσταση, σε μια αφύσικη κοινωνία.

Το πρόβλημα της Αφρο-ασιατικοποίησης αναγνωρίζεται από τον απλό λαό, δημιουργώντας αντίδραση και η λύση του φαντάζει ξεκάθαρη αν η εξουσία επιστρέψει κάποια στιγμή στα χέρια των λευκών. Οι αλλόφυλοι εντοπίζονται άμεσα από το χρώμα του δέρματος και από την πρόσφατη καταγωγή από την Ασία ή την Αφρική. Αντιθέτως, η λύση του προβλήματος της Αλπικοποίησης είναι πιθανότατα πιο δύσκολη, εφόσον το ζήτημα μπορούν να το αναγνωρίσουν μόνο οι γνωρίζοντες την φυλετική ανθρωπολογία. Τα δύο αυτά φλέγοντα φυλετικά ζητήματα της Ευρώπης θα πρέπει να απασχολούν κάθε

φυλετικά σκεπτόμενο, γιατί απειλούν το ευγενέστερο κομμάτι της ανθρωπότητας.

Αλπικοποίηση ή Αφ

ρο-ασιατικοποίηση; Τίποτα από τα δύο. Οι Ευρωπαίοι, αν θέλουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να αγωνιστούν πρωτίστως ενάντια στην Αφρο-ασιατικοποίηση, που επιφέρει την διάλυση του κοινωνικού ιστού και έναν έμμεσο φυλετικό πόλεμο με αλλόφυλους και έπειτα να φροντίσουν η Ευρώπη να μην μετατραπεί σε μια μάζα άψυχων ατόμων, γιατί η ζωτικότητα των λευκών Ευρωπαίων ήταν αυτή που τους κατέστησε ηγέτες της ανθρωπότητας. Ο χαρακτήρας είναι το θεμέλιο της ευγένειας και ο σπόρος της δημιουργίας

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

13 − 13 =