Εθνικιστικός σεισμός στο Αμύνταιο Φλώρινας! (ενημέρωση – φωτογραφίες)

Με την βοήθεια του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού,  με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε μία ακόμη εκδήλωσή μας στον νομό Φλώρινας, στην πόλη του Αμυνταίου.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα “Το σλαβικό ιδίωμα ως όχημα αλυτρωτισμού των Σκοπίων”, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμυνταίου, στην οποία επισημάνθηκε η διαχρονική αδιαφορία-προδοσία των πολιτικών μας
Ακολούθησε συζήτηση και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τους παραβρισκομένους.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και τον ευλαβή αγωνιστή ιερέα που παραβρέθηκε, για την αυθόρμητη παρέμβασή του (θα προσπαθήσουμε να την δημοσιεύσουμε σε βίντεο).
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αγωνιστική πορεία στους δρόμους του Αμυνταίου. 
Είναι παρήγορο το γεγονός ότι βλέποντας την πορεία να περνάει από μπροστά τους, κάποιοι κάτοικοι άφησαν τον καφέ και εντάχθηκαν στην πορεία!
Αν εξαιρέσουμε κάνα δυο απεσταλμένους φιλοσκοπιανών που μπήκαν φοβισμένοι στην αίθουσα για να δουν τι γίνεται και έφυγαν απίστευτα κατσουφιασμένοι εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου, κανείς τους δεν εμφανίστηκε!  Το τελικό «σοκ» βέβαια το έπαθαν όταν είδαν την πορεία!!!
Χθες, Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, η πόλη του Αμυνταίου κυριολεκτικά ΣΕΙΣΤΗΚΕ από τα ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
Ακολουθούν φωτογραφίες και προσεχώς και βίντεο.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες συνέλληνές μας που συμμετείχαν.
Ιερός  Λόχος 2012
Έφεδροι & φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 thought on “Εθνικιστικός σεισμός στο Αμύνταιο Φλώρινας! (ενημέρωση – φωτογραφίες)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

fifteen + nine =